Loading...

Tjänster

Home / Tjänster

”Att bli inspirerad och hitta sin egen motivation är ett viktigt första steg”

Under en inspirationsföreläsning berättar jag om min egna träning inom multisport och flerdygnstävlingar, ”Adventure race”, där man i team om fyra ska navigera sig en sträcka på 50-70mil springandes, cyklandes och paddlandes, alltid tillsammans som ett lag, non-stop och helt utan support. Dessa tävlingar tar oftast mellan 4-7 dygn och sätter både den fysiska förmågan och psyket på prov!

Jag kan även berätta om hur jag själv tränar och hur man kan tänka för att få in träningen i sin vardag. Vad man ska tänka på när man börjar med något nytt och vilken utrustning som är värd att lägga pengar på. Att göra passen till små vardagsäventyr är bra sätt att hålla motivationen uppe samtidigt som man lär känna sig själv och sitt närområde bättre!

”Testa ett pass med mig! Jag förklarar grunderna och hur man kommer igång”

Jag håller personliga träningspass för enskilda eller mindre grupper inom exempelvis cykling, paddling eller längdskidor. Jag delar med mig av mina bästa tips under passet och försöker besvara era frågor och funderingar!

Nog för att jag har en hel del prylar men jag sitter dessvärre inte inne på utrustning för alla olika aktiviteter eller storlekar. Däremot har jag samarbetspartners att kolla med för att hyra exempelvis en MTB eller kajak under några timmar. Hör av er så ser vi om det går att lösa!

”När man hittat något man älskar att göra så blir det snart en naturlig och spännande del av din vardag”

Att hitta en träningsform som passar en själv är inte alltid lätt! Det finns en uppsjö av olika träningsformer men hur börjar man?! Jag ger förslag, tips och idéer och startar igång dig!

Mina kunskapsområden sträcker sig inom löpning, orientering, cykling (MTB och landsväg), paddling (kajak, havskajak, surfski), skidor (klassiskt och skate), rullskidor, klättring mm. Hur man klär sig i alla väder samt vilken utrustning som är värda att satsa på.

”Planering och rutiner är nyckeln till att man ska bibehålla intresset hämta hem alla positiva egenskaper man får ut från träningen”

Vi är alla mer eller mindre fast i rutiner och det kan kännas svårt att ändra i ett redan fulltecknat schema. Jag kan tipsa om hur man kan tänka och planera för att integrera träningen i sin vardag så den inte betraktas som något ”extra” eller ”nödvändigt ont”.

Kosten är grunden för hälsa. Oavsett hur mycket man tränar så finns det en överhängande risk att äta sig sjuk av ”dålig” mat. Jag har sedan lång tid haft ett särskilt stort intresse inom kost i kombination med träningen och skaffat mig mycket kunskap genom åren. Även om jag inte är akademiskt utbildad inom ämnet så delar jag gärna med mig av vad jag kommit fram till och som fungerat för mig.

”Att få spendera tid med likasinnade kombinerat med en rolig träningsform är en given succé”

En träningshelg på en trevlig anläggning med god mat och fantastiska träningsmöjligheter kan vara en perfekt boost för motivation, utveckling eller sammanhållningen av en grupp.

Jag kan hjälpa till att planera och hålla träningshelger eller aktiviteter över dagen där jag givetvis är med och guidar samt kan hålla clinics om önskemål finns. Vissa anläggningar har tillgång till cyklar och kajaker att hyra vilket öppnar möjligheterna för större grupper. Hör av er så bollar vi idéer!